Треньорът на Галатасарай Фатих Терим изрази съжаленията си, че неговият тим не си е тръгнал с нещо повече от минимална загуба от Манчестър Юнайтед в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

„Тъжни сме заради загубата. Когато погледнете резултата, той не е позитивен, но сме щастливи, защото показахме духа на Галатасарай долу, на терена”, сподели Терим. „Играчите ми бяха нервни в началото, но играхме добре до края на полувремето, след като получихме гола. Знаехме, че трябва да покажем нещо повече от това, което правим в нашето първенство.”

„Все още има накъде да се развиваме. Нашите играчи оказаха съпротива и поне във физическо отношение демонстрираха по-високо ниво. Бориха се до последния съдийски сигнал. Хубаво бе да ги видя как играят като равни с Манчестър Юнайтед. Искахме да дадем на Турция хубав резултат, но това не се случи.”

„Някои от играчите ни очевидно бяха превъзбудени от дебютите си в Шампионската лига. Не обичаме да губим, без значение кой е опонентът. Това ще бъде урок за тях. Надявам се травмата на Умут Булут да не е толкова сериозна, но ще разберем това след медицинския преглед”, завърши Терим.