Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че е доволен от равенството 0:0 при гостуването на Манчестър Сити, но в същото време е и разочарован, тъй като според него "белия балет" е можел и да победи. 

"Като цяло съм доволен. Не беше лесно - имахме тежък мач, но се защитавахме много, много добре. Контролирахме топката повече през второто полувреме и можехме да реализираме от шансовете, които имахме. Малко съм разочарован, защото може би заслужавахме повече. Винаги излизаме за победа", заяви Зизу след двубоя.

Французинът коментира и здравословното на двете звезди Кристиано Роналдо и Карим Бензема. Португалецът не попадна в групата на Реал, а Бензема бе заменен на почивката.

Пелегрини предупреди: Този сезон играем прекрасно навън

"Кристиано (Роналдо) почувства нещо след последната тренировка, това е всичко. Не искахме да правим положението по-лошо. При Карим е малко по-различно: в процеса на мача той се почувства по-зле. Не искаме да рискуваме физическото състояние, тъй като знаем колко важни са двамата футболисти за нас. Надяваме се да могат да играят в реванша."

"Преди мача мислех, че шансовете са 50:50, все още мисля, че са 50:50. Сега сме у дома и знаем на какво сме способни у дома, но все още е 50:50 и ще бъде така до смъртта. Това са полуфиналите на Шампионската лиа и знаем, че никога не е лесно", допълни Зидан.