Сериозен удар могат да претърпят амбициите на Реал Мадрид да се класира за финала в Шампионската лига. Голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо може да пропусне и реванша с Манчестър Сити другата седмица. 

Португалецът отпадна в последния момент от сметките на наставника Зинедин Зидан за първата среща на "Итихад" тази вечер. Той получи травма на загрявката, която го извади на последния фитнес-тест преди битката. 

Според първоначалните информации на вестник "Марка", той има съвсем различен проблем от този, който го извади от мача с Райо Валекано през уикенда. Тогава не игра заради малко разтежение на бедрен мускул. Все още не е ясно колко време ще е аут, но е под сериозна въпросителна за ответния сблъсък на "Бернабеу". 

Роналдо ще мине прегледи още в сряда сутринта, за да е окончателно ясно какво е състоянието му. Самият той обяви, че ако сега се е играл финалът в Шампионската лига, е щял да играе, въпреки болката. Така че може и травмата му да не е толкова сериозна. Последната дума обаче ще е на лекарите.