Българската легенда Христо Стоичков не скри, че подкрепя Ювентус в Шампионската лига, след като неговият Барселона отпадна. Камата говори преди полуфиналния реванш между „бианконерите“ и Монако, който е тази вечер от 21.45 часа. Той заяви, че стиска палци за италианците, които имат аванс от 2:0 след първата среща, и не отхвърли възможност Атлетико Мадрид да обърне Реал Мадрид в другия полуфинал.

„Дано победи Ювентус. Нямам друг начин...“, каза Стоичков.

Суарес задмина Стоичков по голове с феноменално темпо

Помолен за коментар на другия мач от тази фаза – между Атлетико и Реал Мадрид, Стоичков обясни: „Всичко е възможно в живота. Губехме с 0:4 от ПСЖ (бел.ред. Барселона) и 99.9 процента от хората казваха, че Барса няма шанс, но обратът бе факт. Виждате всичко се случва. Във футбола две и две не е четири. Мадрид има голямо предимство. Ще видим дали Чоло ще може да вдигне отбора. Неговият тим има желание за реванш. Във футбола може да се каже, че нещо е почти невъзможно, но пак да има шансове“.

Двубоят между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид е в сряда, 10 май, от 21.45 часа. „Белите“ имат аванс от 3:0 след първия сблъсък на „Бернабеу“.