Наставникът на Челси Томас Тухел бе разочарован от равенството 1:1 с Реал Мадрид в испанската столица в първия 1/2-финал от Шампионската лига. Според него отборът му е заслужавал да спечели с оглед на изключително силното първо полувреме, а през втората част възпитаниците му вече са били твърде уморени заради сгъстения цикъл от срещи, в които играят "сините".

"Заслужавахме да спечелим. Особено през първото полувреме. Много силно. Допуснахме гол от статично положение. Заслужавахме да спечелим през първата част. През второто бяхме малко уморени. Имахме само два дни почивка. Днес страдахме заради миналата седмица. Надявам се, че за реванша ще сме поотпочинали. Имахме изравнено второ полувреме. Трябваше да го спечелим. Не бях ядосан, а разочарован. Когато играеш мач на такова ниво, трябва да се възполваш от шансовете си. Можехме да сме 2-3 на 0 напред. Започваш да губиш увереност, да инкасираш голове. Играхме сериозно до последно", заяви германецът.

"Имаме 4 дни между мачовете и програмата ни е натоварена. Искам същото на "Стамфорд Бридж", но и малко по-различно. Ще е турдно и за двата отбора. Оптимисти сме", допълни още той.