Вторник вечер определено не беше най-приятното време за всички, свързани с Манчестър Юнайтед. Английският колос се сгромоляса пред собствена публика с 1:2 срещу Севиля и напусна Шампионската лига още във фазата на 1/8-финалите.

Тежки обвинения от Лукаку: Някои в Юнайтед се покриха

Легенди на Юнайтед разпнаха тима и тактиките на Жозе

След края на срещата критиките към играчите и мениджъра Жозе Моуриньо не закъсняха. „Червените дяволи” отнесоха най-много негативизъм от легендите на клуба Пол Скоулс и Рио Фърдинанд. Двамата славни ветерани не бяха никак доволни от видяното снощи и не пропуснаха да подчертаят, че това не е лицето, което всеки фен на Юнайтед очаква.,

Мо Салах си го върна тъпкано на шегобиеца Ашли Йънг

Със сигурност двамата имат своите аргументи, но в случая на Скоулс те биха звучали далеч по-убедително, ако не бяха изказванията му по време на почивката. Бившият английски национал бе гост-анализатор на BT Sport и след първите 45 минути не се уплаши да даде прогноза, която сега е истински хит в социалните мрежи.

„Севиля са слаб отбор, наистина слаб отбор. Изобщо не виждам как ще вкарат гол. Юнайтед би трябвало да спечели този мач”, бяха точните думи на Скоулс.

Е, след почивката испанците реализираха не едно, а две попадения чрез резервата Уисам Бен Йедер. Това на свой ред донесе жестоки бъзици със Скоулс.