Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос най-после коментира обстойно широко дискутирания инцидент от финала на Шампионската лига срещу Ливърпул, в който беше замесен. След единоборство с него голямата звезда на мърсисайдци Мохамед Салах напусна терена с травма. 

Според феновете на английския клуб, това е предрешило в голяма степен изхода от финала, а мнозина обвиниха испанския защитник, че нарочно е контузил египтянина. И на Рамос вече изглежда му идват в повече тези обвинения. 

"Прекалено много внимание се обърна на тази ситуация. Не исках да говоря по тази тема, защото каквото и да кажа, винаги се преувеличава. А аз гледах ситуацията много обстойно. Салах първи хваща ръката ми, след което аз падам на другата страна, контузията се случва и после всички говорят, че съм му приложил хватка от джудото."

"И после и вратарят на Ливърпул ме обвинява, че съм го разконцентрирал с влизането си. Сега остава само Роберто Фирмино да се оплаче, че е хванал настинка, защото капчица моя пот е паднала върху него. Хайде стига вече", сподели Рамос с неприкрито раздразнение.