Един от лидерите на Реал Мадрид Серхио Рамос не остави поредните нападки на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп по негов адрес да отминат просто така. Капитанът на Кралския клуб отвърна, като заяви, че е хубаво немският специалист да се притеснява за себе си, защото не за първи път губи решителен мач.

Преди броени дни Клоп даде интервю, в което отново засегна темата „Рамос“, акцентирайки върху стила на игра на бранителя. Специалистът добави, че не желае да печели на всяка цена

Припомняме, че всичко започна след финала за Шампионската лига в Киев (Украйна) тази година. „Белите“ победиха Ливърпул и за трета поредна година, и общо 13-ти път в историята си спечелиха турнира на богатите. Треньорът на мърсисайдци имаше претенции спрямо играта на защитника на „балета“, след като една от звездите в състава му – Мохамед Салах – се контузи след единоборство с Рамос.

Серхио Рамос

източник: Gulliver/GettyImages

 „Не възнамерявам да говоря повече за финала на Шампионската лига. Всеки човек си има мнение и трябва да го уважаваме. Нека Клоп се притеснява за себе си, защото това не е първият финал, който губи. Ще видим с времето дали той ще може да се похвали с толкова спечелени титли, колкото аз. Гласувал съм за него, че е един от най-добрите треньори, така че да се успокои малко“, каза Рамос, цитиран от испанските медии.  

Клоп избухна срещу Рамос: Безскрупулен и брутален