Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино има сериозни проблеми преди сблъсъка от груповата фаза на Шампионската лига срещу ПСВ Айндховен.

Аут за двубоя са Ерик Дайър (бедро), Дани Роус (слабини), Ян Вертонген (колянно сухожилие), Виктор Уанаяма (коляно), както и белгиецът Муса Дембеле, който е с травма в глезена. 

Дембеле се контузи през първата част на срещата с Уулвърхемптън (3:2 за лондончани) през уикенда и бе заменен от Хюн-Мин Сон. 

"Най-важното нещо е, че не е засегната костта. Това е добре. Връзките може би са контузени, но той ще мине скенер, за да се установи цялостното му състояние", сподели Почетино.

В двубоя с "вълците" Дембеле изигра 250-ия си мач с фланелката на "шпорите", но юбилеят бе помрачен от травмата в глезена. "Горд съм от постигнатите 250 мача, но разочарован от това, че трябваше да напусна контузен", написа полузащитникът в "Инстаграм".

Заради наказание срещата пропуска и вратарят Уго Лорис, който бе изгонен при равенството 2:2 с шампиона на Холандия в края на октомври. Очаква се един измежду Мишел Ворм и Пауло Газанига да замени французина под рамката.

Тотнъм и ПСВ Айндховен са на дъното на група "В" с по едва 1 спечелена точка. Лидер е Барселона с 9 т., а втори е Интер с 6 т.