Атакуващият полузащитник на Тотнъм Лукас Моура все още вярва, че отборът му е способен да преодолее групите на Шампионска лига. „Шпорите” имат едва една точка след първите си три срещи в европейския турнир, като то дойде в последния мач – срещу ПСВ Айндховен (2:2).

Тотнъм приема ПСВ във вторник вечерта, а Моура счита, че лондонският тим е способен да изпревари някой измежду Интер и Барселона за първите две места. В директните сблъсъци срещу испанци и италианци, то воденият от Маурисио Почетино тим регистрира две поражения.

„Трябва да вярваме, че можем да продължи, тъй като не е невъзможно. Няма да се предадем”, каза Лукас Моура пред The Mirror.

„Уверявам ви, че ще направим всичко, което е по силите ни. Заиграваме все по-добре с хода на сезона и смятам, че феновете ни още не са видели най-доброто от нас, както и от мен. Очаквайте да видите и най-доброто от мен, работя за тази цел”, продължи бразилецът.

Лукас е отбелязал пет гола във всички надпревари за „шпорите” през този сезон. Той се разписа включително и в последния кръг срещу Уулвърхемптън при успеха с 3:2.