Звездата на Рома Един Джеко трябва да получи „Оскар”. За това призовават феновете, наблюдавали осминафиналния-мач реванш от Шампионската лига между Порто и Рома.

По време на целия двубой нападателят и защитникът се опитваха да преодолеят един друг, докато не стигнаха до сблъсък глава в глава.

След като Пепе отправи много красноречиво словесно послание в лицето на Един Джеко, последният се строполи на земята, без да има удар срещу него.

Босът на Рома: Отново ни ограбиха

Най-вероятно защитникът има много силен глас, след като е успял да свали на земята своя съперник, шегуват се в социалните медии.

Футболистът на Рома се хвана за челото, сякаш изпитва нечувана болка, за което може би заслужава награда. Или може би думите болят.

Защитник на Рома за съдията Джунейт Чакър: Срам!

Е, такава получиха и двамата играчи, които си спечелиха по един жълт картон от съдията на мача. По този начин Пепе ще пропусне следващия мач на тима си в Шампионската лига.

Порто елиминира Рома с 3:1 в реванша, но футболистите на Серджо Консейсао се нуждаеха от продължения на "Естадио до Драгао", за да стигнат до крайната победа. Първата среща в Рим  завърши 2:1 в полза на "вълците".