Вторият най-скъп футболист в историята Килиан Мбапе сложи край на спекулациите, които го спрягаха едва ли не за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид от новия сезон. Световният шампион с Франция е категоричен, че няма да напуска Пари Сен Жермен и все още вярва в проекта на катарските милиардери, които го управляват. 

Това идва малко след поредното срамно отпадане в Шампионската лига след поражението с 1:3 на "Парк де Пренс" от Манчестър Юнайтед. Мнозина фенове се усъмниха в отдадеността на звездите след тази развръзка, но Мбапе разсея съмненията им. 

"Аз съм шокиран и нямам думи от случилото се. Трудно е да се асимилира всичко това. Работихме толкова много, за да стигнем до тази позиция в сезона, но бяхме елиминирани. Футболът обаче не спира и трябва да вдигнем главите, за да продължим да преследваме целите си."

"Мисля, че ако продължим да се държим един за друг и се подкрепяме, ще успеем да постигнем нещо специално с този клуб. Аз ще съм тук със сигурност и следващия сезон, така че нека сложим точка на тези спекулации. Нека не говорим за моето бъдеще, когато това на ПСЖ е по-важно", сподели Мбапе.