Един от лидерите и капитан на Пари Сен Жермен Маркиньос не се съгласи с мнението, че сезонът на отбора започва с мачовете срещу Реал Мадрид за Шампионската лига.

"Нима всичко, което направихме досега, го хвърляме в кошчето?", попита бразилският защитник.

"Не, ние се борим от началото на сезона. Направихме и добри, и лоши мачове. Но не трябва да се забравя какво направихме", каза той на пресконференцията преди мача утре

"Целта ни не е с този мач да убедим Килиан Мбапе да остане в отбора. Целта е да изиграем добър мач, да спечелим, да вкараме голове. Килиан може да е млад, но е много разумен. Той може да различи нещата, доволен е, че е с нас на терена. Възползваме се максимално. След това той ще си направи избора", смята Маркиньос.

"Напрежението във футбола ни мотивира, дава ни енергия. Трябва да можем да се оправим с това. Не сме в най-лошата ситуация, макар че отпаднахме за Купата на Франция. Лидери сме в първенството, продължаваме в Шампионската лига, феновете са с нас. От нас зависи дали ще покажем най-доброто", казва бразилецът.

"Очаквам Меси да направи добър мач. Вярвам, че ще видя голям играч, който да е решителен. Това е всичко, което искаме от Меси. Ще направим всичко, за да се почувства той добре. За него беше голяма смяна в живота, но постепенно той се адаптира в ПСЖ, в Лига 1", вярва капитанът на парижани.