Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че е наясно какво очаква тима му на стадион „Мала Маракана“ утре срещу Цървена звезда. „Мърсисайдци“ гостуват в Белград, където Клоп очаква нажежена обстановка.

“Най-голямото предизвикателство за нас утре ще бъде комбинацията от атмосферата и футбола, който Звезда практикува. Казах го още след първия мач на „Анфийлд“, тогава го видях. Бяхме наистина добри онази вечер, ако бяхме малко по-слаби, то Цървена звезда щеше да се задържи в мача. Бяхме наистина силни обаче и това бе добре за нас. Трябва да бъдем силни и утре“, коментира Клоп.

„Атмосферата... ние сме от Ливърпул, така че знаме колко голямо влияние може да окаже тях. Единствения начин, който аз знам, за да се справим с нея е да играем наистина добър футбол. Това трябва да се опитаме да направим, да бъдем готови за битка и готови за голям мач“, каза още той.

„Ще бъдем готови, това е единственото нещо, за което съм сигурен. Естествено, момчетата трябва да си свършат работата на терена“, допълни Клоп.