Звездата на Тотнъм Хари Кейн, както и неговият съотборник в тима – Ерик Дайър, коментираха жребия на „шпорите” в Шампионската лига.

Лондончани ще се изправят срещу Барселона, ПСВ Айндховен и Интер, като дуото на „шпорите” сподели, че жребият е феноменален за техния клуб. Двамата коментираха предстоящите сблъсъци в ШЛ, охарактеризирайки Интер като спящ гигант.

Умопомрачителни групи в ШЛ

„Нерадзурите” направиха требъл през 2010 година под ръководството на Жозе Моуриньо, но нямат скорошно класиране в Шампионската лига, а последното е през сезон 2011/12.

„Това е брилянтен жребии за нас, а мачовете ще се играят на феноменални стадиони като Ноу Камп и Сан Сиро. Наистина жребият е добър и трябва да се радваме”,с подели Кейн пред сайта на клуба.

Шеф на Интер: Вярваме в себе си

През миналото издание на надпреварата Тотнъм завърши първи в група с Реал Мадрид, но отпадна на осминафиналите от Ювентус.

„Показахме на хората през миналия сезон, че можем да се съревноваваме на това ниво. Можем да вземем за пример мачовете с Реал Мадрид, който по-късно спечели трофея. Барселона ще е съвсем различен тест за нас, но да играеш на техния стадион срещу някои от най-добрите играчи на земята е повече от фантастично. Искаш да играеш в големите мачове, тъй като тези срещи те изграждат като футболист. Трябва да се противопоставим добре на останалите”, продължи Кейн.