Капитанът на Атлетико Мадрид Габи Фернандес изригна след грандиозната издънка на тима си в домакинството на азербайджанския дебютант в Шампионската лига Карабах. В испанската столица битката завърши 1:1 и това може да лиши "дюшекчиите" от участие в следващата фаза. 

Всъщност, те изглеждат по-близо до продължаване в Лига Европа напролет, където ще се озове всеки отбор, завършил на третото място в групата си в Турнира на богатите. А думите на Габи по адрес на втората по важност клубна надпревара на Стария континент бяха доста тежки. 

Рома нарита Челси в яко шоу, Атлетико с грандиозен провал

"Ако ме питате днес, бих ви казал, че Лига Европа е просто куп ла*на, въпреки че този турнир ми е дал много, все пак съм го печелил. Това, което ме наранява най-много в момента е, че не държим съдбата си в нашите ръце в Шампионската лига."

"Сега трябва да победим на всяка цена Рома и в същото време да се надяваме, че Карабах ще измъкне нещо от Челси. Това е една жестока реалност. Истината е, че в момента сме отпаднали. Имаме някакъв шанс, но той е твърде далечен", заяви Габи Фернандес.