Централният защитник на Атлетико Мадрид Диего Годин напълно оправдава негативната реакция на феновете, които освиркаха играчите на отбора след срамното 1:1 в Шампионската лига срещу Карабах у дома.

„Дюшекчиите”, които играха два финала в турнира за последните 4 години, не успяха да пречупят азербайджанците, макар в  по-голямата част от последния половин час на срещата да играха с човек повече. Дотук Атлетико все още няма победа в групата си, а заради своите 3 равенства и 1 загуба има голяма вероятност да не стигнат до 1/8-финалите.

Атлетико с грандиозен провал в ШЛ

„Тези освирквания са нормални и разбираеми”, каза Годин пред вестник „Марка”. „Можем само да се вгледаме в себе си и да видим какво направихме и какво сме способни да сторим. Винаги трябва да гониш подобрение, независимо от ситуацията.”

„Феновете трябва да останат зад нас и да продължат да ни подкрепят, като клуб всички трябва да бъдем единни и да изплуваме от тези слаби резултати. Нужно е да полагаме повече усилия.”

Облак държи всички в Атлетико нащрек

„Какво е разрешението ни? Ако знаех отговора, тогава щях да бъда Диего Симеоне! Всички имаме дълг да излизаме и да печелим мачовете си, но точно в момента не го правим. Както се нареждат нещата, може и да отпаднем от Шампионската лига, защото трябва да разчитаме на чужди резултати.  Ситуацията е тежка”, коментира Годин.