Ювентус спечели с лекота 4:1 в гостуването на Ференцварош в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Два гола вкара Алваро Мората (7, 60), едно попадение реализира Пауло Дибала (73), а Лаша Двали (81) си отбеляза автогол. За домакините се разписа Франк Боли (90). Двубоят на "Пушкаш Арена" бе наблюдаван от ограничен брой фенове, съобразен с разпоредбите на унгарското правителство. 
 
 
Срещата започна в привидно спокойно темпо, но още в 7-ата минута домакините се озоваха в ролята на догонващи в резултата. Многоходова атака на Ювентус изведе Куадрадо на десния фланг, а центрирането му по земя матира унгарската защита и Алваро Мората отблизо не сгреши за 0:1. 
 
В следващите 10 минути футболистите на Ференцварош отговориха с удари на Токвак Нгуен, Гергьо Ловренчич и Сомалия, но нито един от тях не намери целта.
 
Федерико Киеза имаше възможност да удвои аванса на "Старата госпожа" с шут от границата на наказателното поле, но опитът му е блокиран от защитник. В следващата минута се откри страхотен шанс пред крилото на Ференцварош Олександр Зубков, който бе оставен непокрит и от добра позиция стреля, но топката премина встрани от дясната греда.
 
В 36-ата минута Кристиано Роналдо излезе на голово положение и веднага отправи удар. Защитник на домакините се хвърли с шпагат и изби в ъглов удар. Седем минути по-късно португалецът направи втори неуспешен опит да вкара.  

Две минути след почивката Роналдо получи възможност да покаже класата си при преките свободни удари, но ударът му не затрудни вратаря Дибус.

Отново Алваро Мората беше в прегръдките на съотборниците си в 60-ата минута. Той получи превъзходен пас от Кристиано Роналдо и нанесе страхотен удар в горния ляв ъгъл за 0:2.

Малко след това голмайсторът отстъпи мястото си на Пауло Дибала. На аржентинския нападател не му труябваше много време, за да се разпише във вратата на Ференцварош. Бранител на домакините затрудни максимално вратаря Дибус с върната топка и дебнещият наблизо Дибала се възползва от това и хладнокръвно прати топката в мрежата за 0:3.

Отново двамата бяха засени в ситуацията, от която падна четвъртия гол. Стражът на унгарския тим изрита топката в Дибала, който я овладяи я насочи във вратата. Лаша Двали се опита да я изчисти, но вместо това я довкара в собстваната си мрежа за 0:4. 

В последната минута Франк Боли отбеляза почетното попадение за Ференцварош. С малко късмет топката стигна до него, той шутира веднага, но вратарят Шчесни изби. Топката се върна пак в Боли, който успя от втория си опит и оформи крайното 1:4. 

ФЕРЕНЦВАРОШ - ЮВЕНТУС 1:4
 
0:1 Алваро Мората (7)
0:2 Алваро Мората (60)
0:3 Пауло Дибала (73)
0:4 Лаша Двали (81-автогол)
1:4 Франк Боли (90)
 
ФЕРЕНЦВАРОШ: Дибус, Блажич, Ботка (68 - Хайстер), Двали, Зубков, Исаел, Ловренчич-капитан, Нгуен, Харатин, Шигер, Сомалия
Треньор Сергей Ребров
ЮВЕНТУС: Шчесни, Куадрадо, Бонучи, Киелини-капитан, Данило, Рабио, Артур (46 - Бетанкур), Киеза, Рамзи (53 - МакКени), Мората (67 - Пауло Дибала), Роналдо
Треньор Андреа Пирло

Съдия Орел Гринфелд (Израел)

Жълт картон: Ботка (19, Ф)

Стадион "Пушкаш Арена", Будапеща