Италианският шампион Ювентус продължава да среща трудности да постигне споразумение с Пауло Дибала за нов договор. Настоящият контракт на аржентинеца изтича през лятото на 2022 година, а „биаконерите“ искат да го задържат до 2024 година.

Според „Calciomercato“ нападателят изисква 5 милиона паунда повече на сезон, което за момента стопира всякакво развитие в преговорите.

Реал Мадрид следи изкъсо ситуацията с Дибала, от когото се смята, че се интересува още от 2015 година. Преди няколко дни се появиха информации, че испанският шампион е готов да даде Иско и Винисиус Жуниор, за да вземе Дибала на „Сантиаго Барнабеу“. Смята се, че Ювентус е нетърпелив да задържи Дибала, но може да бъде изкушен от перспективата да получи двама играчи на Реал Мадрид в замяна.

Още повече, че бъдещето и на Иско, и на Винисиус в Реал е под съмнение. Испанският полузащитник бе хванат да критикува тактиката на мениджъра Зинедин Зидан, докато беше на резервната скамейка срещу Барселона.

По време на мача в Шампионската лига срещу Борусия Мьонхенгладбах, Карим Бензема бе забелязан от камерата да казва на Ферланд Менди да не подава на Винисиус.

Порталът Transfermartk.com оценява Пауло Дибала на 80 милиона евро.