Унгарският гранд Ференцварош и украинският хегемон Динамо Киев създадоха истинско зрелище помежду си, завършвайки 2:2 в епичен трилър, игран в столицата на домакините – Будапеща. Киевчани водеха с два гола до почивката, след като Виктор Циганков откри резултата в 28-ата минута от дузпа, а Карлос Де Пеня удвои актива на гостите в 41-ата след отличен пас на Буялски.

Домакините обаче излязоха вдъхновени през втората част на „Групама Арена” и стигнаха до равенството пред лимитиран брой публика по трибуните.

След почти час игра Токмак Нгуен се оказа сам в наказателното поле на Динамо и след пас на Олег Зубков отправи мощен диагонален удар, намалявайки пасива за Фери. В 85-ата минута пък капитанът на гостите Сидорчук извърши груб фаул в средата на терена и логично реферът го отстрани с втори жълт картон.

С 10 човека украинците не успяха да издържат, а в 90-ата минута Боли засече отблизо центрирана топка от Лайдуни и донесе равенството за Ференцварош.

По този начин двата отбора регистрираха първите си спечелени точки в група G, като имат по една и заемат третото и четвъртото място. Другите отбори са Барселона и Ювентус. Любопитен факт от срещата е, че именно тези два отбора спорят за трофея в КЕШ през вече далечната 1975-а година, когато тогава съветският гранд Динамо разбива Ференцварош на финала в Базел с 3:0, вдигайки купата на големите отбори в Европа.