Най-скъпоплатеният футболист във Висшата лига Алексис Санчес продължава да е преследван от сериозен карък. След като пропусна голяма част от сезона до момента заради различни травми, той пак се травмира преди да влезе на терена в мача с Пари Сен Жермен във вторник. При това - по крайно нелеп начин. 

Тогава той се появи в последната минута на продължението на първото полувреме, за да замени контузилия се Джеси Лингард. Но се оказа, че точно преди появата си на терена чилиецът всъщност е получил травма. 

Той се заблеял по време на загрявката и връхлетял върху страничния рефер. Това би било просто един комичен инцидент, ако Санчес не се оплакал на лекарския щаб, че е полувил травма в областта над коляното. Затова се наложило натъртеното място да бъде замразено. 

На почивката той също правил допълнителни упражнения, докато останалите му съотборници получавали наставления от мениджъра Оле Гунар Солскяер. В крайна сметка чилиецът доигра мача, но може да се окаже, че ще почива известно време заради нелепата травма.