Поредната лоша новина за Кристиано Роналдо дойде с неделния брой на News Of The World. Таблоидът изглежда ще налее още масло в огъня, не само заради евентуалния трансфер на португалеца в Реал Мадрид, но и в личните му отношения с Нереида Гаярдо.

Причина за това е разкритието, че една от звездите на „белия балет” и испанския национален отбор вече е „реализирал” при атрактивната половинка на Кристиано.

Очевидно според информацията, това може да накара звездата на Манчестър Юнайтед да промени намеренията си да премине в Реал Мадрид.

Запознат с аферите на Нереида разкри, че португалският национал не е наясно, че испанката вече е спала с играч на „белия балет”: „Той е ревнив и тя пази тази тайна от миналото си. Серхио е част от пъзела и последното нещо, което Нереида иска е Рамос да посрещне Кристиано в Реал Мадрид, за да го дразни, че вече е бил с неговата приятелка.”

24-годишната испанка и Кристиано Роналдо се запознаха през януари. Аферата между Гаярдо и Серхио Рамос пък е била през ноември, след като са се срещнали в нощен клуб в Мадрид.

„Серхио беше в дискотеката с двама приятели, а след това нещата стигнаха до неговата къща”, разкри още източникът, който сподели, че всичко е приключило в спалнята на футболиста и уточни: „По-късно Серхио й пожелал всичко най-хубаво по време на интернет-чат, след като разбрал, че тя излиза с Кристиано Роналдо.”