Уейн Рууни ще се завърне за Манчестър Юнайтед за гостуването в Лондон срещу Тотнъм. Трима други обаче няма да могат да вземат участие в ключовия мач в неделя.

Том Клевърли (стъпалото) и Антонио Валенсия (разтежение) все още не са се възстановили от травмите си. Крис Смолинг получи тежък удар в главата по време на мача на Англия с Холандия в средата на седмицата и е под сериозна въпросителна за двубоя на „Уайт Харт Лейн“.

21-годишният Смолинг бе откаран в болница след сблъсък с Клаас-Ян Хунтелаар в сряда.

„Няма сътресение. Но въпреки това получи доста неприятна рана. Не съм сигурен дали ще успеем го закърпим. Ще видим как е в събота, но трябва да внимаваме“, заяви сър Алекс Фъргюсън на днешната си пресконференция.

„Рууни е здрав и тренира цяла седмица. Клевърли и Валенсия обаче все още са аут“, допълни шотландският спец.

Майкъл Оуен отново тренира с първия отбор, но няма да бъде на линия за гостуването срещу Тотнъм. Нападателят не е играл за „червените дяволи“ от 2-ри ноември.

„Да се надяваме, че момчето ще има малко късмет. Липсва му в последно време. Дълго се възстановява от контузиите си. Да се надяваме, че ще бъде здрав до края на сезона, а това ще ни помогне“, каза още мениджърът на Манчестър Юнайтед.