Изглежда слънцето не се отразява по най-добрия начин на футболните звезди. След като Кристиано Роналдо се появи с къси гащи, розова шапка и цвете зад ухото, сега и Рио Фърдинанд демонстрира странни склонности в обличането. В момента бранителят се намира в Тел Авив, където си почива след дългия сезон в Англия. За да разпусне обаче, Фърдинанд е решил да сложи къси дънкови шорти и доста изрязано шарено потниче.

Футболистът на Манчестър Юнайтед се е отдал на пълен отдих в Израел, където е заедно със своята половинка Ребека, с която ще сключи брак по-късно този месец. Играчът обаче не желае да даде повече информация за събитието, на което ще се врече във вярност на своята дългогодишна приятелка.

Най-вероятно сватбата ще се състои на Карибите, а след това ще отидат на месен месец, преди да се завърнат у дома като съпруг и съпруга. За гостите има специално нает самолет, който ще ги откара до мястото, на което двойката ще се ожени.

„Всичко се пази в голяма тайна. На гостите е било казано, че ще бъдат във въздуха около осем часа. Всичко това е много вълнуващо и всеки се опитва да разбере кога точно ще се състои сватбата. Решил е да направи този ден незабравим за Ребека”, сподели източник, близък до Рио Фърдинанд.

Двойката има две момчета, с които живеят в луксозна къща за 4 милиона паунда в Чешир.