Новият наставник на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че иска победа от предстоящия мач от Висшата лига с Уигън в неделя, като специалистът изрази надеждата си, че евентуален успех утре ще се окаже началото на изкачването нагоре в класирането за „шпорите”.

Двата тима са с еднакъв брой точки от началото на сезона – 8, а гостите уволниха по-рано тази седмица треньора Крис Хътчингс заради слабите резултати на тима в Премиършип.

„Когато тимовете се намират в дъното на таблицата и се намират в период на треньорски рокади, няма как да се предвиди, по какъв начин биха реагирали играчите. Сигурен съм, че състезателите на Уигън са също толкова мотивирани, колкото са и моите момчета, за да се измъкнат от тежката ситуация, в която се намират”, коментира специалистът от „Уайт Харт Лейн”.

„Ние трябва да се движим мач за мач. Считам, че следващата ни среща ще е изключително важна, тъй като ще ни доближи до тимовете в средата на класирането. През втората част от сезона ще атакуваме и местата, които дават право за участие в европейските турнири”, продължи треньорът на Митко Бербатов и компания.

„Разбира се, все още е малко рано, за да си правим планове, трябва да видим, как ще тръгне отбора. Победата над Уигън е много важна, тъй като ако не постигнем успех, ще изпуснем шанса си да се доближим до златната среда”, завърши Рамос.