КОТ Д'ИВОАР - МАЛИ 2.35 1.85 3.85

Отборът на Кот д’Ивоар вече си осигури място в следващата фаза на турнира за Купата на Африканските нации. До този момент „слоновете” записаха две победи, като в днешния двубой ще се реши единствено на кое място ще остане тимът в групата – първо или второ. Отборът на Мали единствено трябва да не загуби срещата, за да премине в следващата фаза за сметка на фаворита Нигерия. Прогноза – X.

НИГЕРИЯ - БЕНИН 1.10 4.30 11.50

След като записа равен и загуба в първите си две срещи момчетата на Берти Фогст нямат друга алтернатива освен победата в последния си мач от група Б срещу Бенин. Отборът на Бенин е абсолютен аутсайдер в надпреварата и няма спечелена точка от началото на турнира. Прогноза - 1.

АРСЕНАЛ - НЮКЯСЪЛ 1.25 3.50 7.00

Вторият в класирането във Висшата лига – Арсенал посреща закъсалия Нюкасъл. Въпреки че „свраките” ще бъдат водени от новия си мениджър Кевин Кийгън, шансовете им да откраднат точки от „Емирейтс” са твърде малки. „Артилеристите” са отличен домакин и до този момент нямат загуба на своя стадион. В последните десет мача между двата тима, Арсенал има записани 5 победи и една загуба. Равенствата са четири. Преди няколко дни Арсенал и Нюкасъл спориха в мач от турнира за Купата на Англия, като възпитаниците на Арсен Венгер не срещнаха никакви трудности – 3:0. Прогноза - 1.

МИДЪЛЗБРО - УИГЪН 2.00 2.80 2.70

Мидълзбро посреща на своя „Ривърсайд” един от претендентите за изпадане от Висшата лига този сезон – Уигън. В момента отборът на гостите се намира над чертата, но с играта си не показва, че има място във висшия ешелон на английския футбол. В последните си шест мача Боро пък има записани три загуби, две равенства и едва една победа. Прогноза - 1X.

РЕДЖИНА - МИЛАН 5.00 3.00 1.45

Европейският клубен шампион Милан гостува на Реджина в мач от италианската Серия А. Възпитаниците на Карло Анчелоти показват много по-добра игра далеч от дома, а домакините трудно ще могат да опазят новата звезда на росонерите – Пато. При победа утре, Милан ще се изкачи с едно място в класирането, изпреварвайки състава на Сампдория, който в момента е шести. Прогноза 2.

УЕСТ ХЕМ - ЛИВЪРПУЛ  2.90 2.80 1.90

Ливърпул загуби всякакви шансове за титлата в Англия и единствената цел за момчетата на Рафаел Бенитес в първенството остава четвъртото място. В момента „мърсисайдци” се намират на шеста позиция с актив от 40 точки след 22 мача. От своя страна „чуковете” са в средата на таблицата – 10 място и 33 точки. В последните шест мача между двата тима Ливърпул е безгрешен и има записани шест победи. Прогноза - 2.