Българският футболист Пламен Крумов влезе в последните четири минути за Университатя Клуж при домакинското поражение с 1:2 от Рапид Букурещ в среща от 15-ия кръг на румънското първенство. Бившият футболист на Миньор и Черноморец замени бразилеца Паулиньо.

С тази победа Рапид събра 22 точки и се изкачи от 11-о на 9-о място, а Университатя Клуж има 15 точки и заема 14-о място, точно над зоната на изпадащите. Начело в класирането засега е Стяуа с 38 точки, пред Пандури с 30.

Овидиу Ерея откри резултата за гостите от Рапид в 28-ата минута, а Костел Григоре удвои в 80-ата. Домакините върнаха едно попадение в 3-ата минута на добавеното време при доста съмнителна ситуация, в която цялата защита на Рапид спря. Октавиан Дръжичи се разписа за крайното 1:2.

Срещата беше оцветена с три червени картона, като най-напред в 57-ата Алекс от домакините и бившия нападател на ЦСКА Даниел Панку, сега носещ екипа на Рапид, се спречкаха и бяха отстранени.

Рапид остана и с още един човек по-малко, тъй като в 3-ата минута на добавеното време, преди изпълняването на центъра след гола на Университатя, Николае Григоре получи втори жълт картон.