Българският букмейкър „Еврофутбол” се раздали със Суперджакпот1 в отминалия тираж №37 за вторник-четвъртък, 05-07.05.2009 г. Четирима участника си поделиха сумата от 26862 лева. Така всеки взе по 7 492,29 лева - 6 715,50лева от Суперджакпота и776,79лева от коефициенти. Единият от тях грабна печалбата с 9,60 лева залог на талона и система от 1 троен + 5 двойни и 5 твърди знака.

Дванайсет от общо 50-те участника с големи печалби над 2000 лева в програми „Футбол” и „Супершанс” на тираж №37 ще получат допълнителни награди - „Картите на Еврофутбол”. Сред дузината познавачи се отличават двама с майсторски прогнози. Първият от тях грабна 4 381,78 лева с 10 лева залог на талона за пет мача в права колонка. Той е избрал двубои от първенствата на екзотичната ЮАР, Шампионската лига, Швеция и Норвегия:

Суперспорт Юн.- Голдън ероус 2

Кайзер чийфс- Сантос Л'даун 2

Челси–Барселона Х

Йоргрите–Бромапойкарна Х

Лин–Розенборг Х

Другият участник прибра 2 392,50 лева също с 10 лева залог на талона и прогноза от осем мача в права колонка.:

Нефтчи Ф.-Ал Ахед Х (първо полувреме)

Арбил-Ал Мабара 1 (първо полувреме)

Глория Бистрица–Брашов 1

Бусайтийн-Ал Тилал над 2,5 гола

Атлон Таун-Юсиди Дъблин 2

Пахтакор т.-Ал Ахли Дубай 1 (първо полувреме)

Нюкясъл Джетс-Пекин Гуоан 1

Хонвед-МТК Будапеща 2

От днес, 08.05.2009 г., българският букмейкър раздава на своите най-умели играчи допълнителни награди – специални карти за покер “Картите на Еврофутбол”. Срещу всеки печеливш талон, с включени 5 или повече предвиждания, от която и да е програма на „Еврофутбол”, участникът ще получи допълнителната награда. В някои от тестетата, участниците ще намерят и печеливша 53-та карта. Тя носи на своя притежател още един бонус – фирмен сувенир, който може да бъде: специална чаша, късметлийски залогометър, дъждобран, в цветовете на “Еврофутбол” или маркова футболна топка, всички с фирмения знак на компанията. Картите са произведени в Испания по специална поръчка на букмейкърската къща.

Дванайсетте участника могат да получат „Картите на Еврофутбол” във всеки един от букмейкърските пунктове в страната и така да станат част от историята, датираща от ІХ век от н.е. Навярно, игрите с карти са изобретени по това време в древен Китай. Първата известна в историята книга, посветена на развлеченията с нарисуваните хартиени листа, е написана от … жена, но не е запазена до наши дни. Интересно е, че картите за игра са печатани посредством дървени калъпи, някои от които са достигнали и до нас. Задната им част е оцветявана по литературни образи на прочутия средновековен роман “Водната граница”.

В много книги, познати на нашето съвремие, китайците възхваляват игрите с карти, в сравнение с другите начини за прекарване на свободното време. Те ”... са далеч по-удобни за носене, стимулират мисленето и с тях могат да играят четирима, без задължително да разговарят… С картите може да се играе при всякакви обстоятелства, без ограничения на времето, мястото, атмосферните условия или квалификацията на играчите".

Придържайки се към традицията, “Еврофутбол” награждава своите най-умели играчи със специални карти за игра, като се стреми да върне насладата от победата и вълнението от играта с приятели!