Кристиано Роналдо, една от най-големите футболни звезди в света, продължава да разширява влиянието си в онлайн пространството. След като вече дълги години е безспорен лидер по популярност в Instagram, португалският ас реши да навлезе и в друга водеща платформа - YouTube.

Днес, в 16:00 часа българско време, нападателят на Ал-Насър официално представи своя нов YouTube канал, наречен "UR Cristiano". Само за първия час от старта му, каналът събра впечатляващите над половин милион абонати. Футболистът не се забави да предложи съдържание на своите фенове, като още в началото качи 18 видеоклипа.

Клипчетата на канала включват разнообразни теми, сред които и забавни моменти с участието на семейството му - съпругата му Джорджина и най-големият му син Кристиано Джуниър. В други видеа Роналдо разкрива интересни детайли от личния си живот, споделя как се справя с напрежението, което го съпътства във футболната кариера, и отговаря на различни спортни въпроси и дилеми. В някои от клиповете той сравнява предпочитанията си между НБА и НХЛ, UFC и бокс, както и между Мото GP и Формула 1. Не липсват и мненията му относно големите имена в тениса - Джокович или Надал, и в баскетбола - Майкъл Джордан или Стеф Къри.

Новият канал на Роналдо обещава да се превърне в още една платформа, чрез която феновете му да го следват и да научават повече за неговия живот и интереси извън футбола.