Още 5 двубоя от квалификациите за ЕВРО 2024 ни очакват днес. Напрежението става все по-голямо с наближаването на кулминацията от групите, а фаворитите вече показаха, че могат да правят грешни стъпки. Всяка една от срещите днес ще бъде излъчена в каналите на DIEMA XTRA.

От 19:00 часа:

Армения посреща Хърватия в първи мач за деня. Двата отбора са с по 7 точки, но домакините имат и мач повече. "Ватрените" са се насочили към първото място в групата, където в момента е Турция с актив от 10 пункта. И двата отбора са в настроение след като хърватите разбиха Латвия с 5:0, а арменците откраднаха точка именно от водача в групата. Срещата може да следите пряко по DIEMA SPORT 3.

От 21:45:

Исландия се изправя срещу Босна и Херцеговина. Двата отбора са с илюзорни шансове за класиране на европейско първенство, но със сигурност ще гонят победа. Островната държава е със само 3 спечелени точки, докато бившият отбор на Ивайло Петев има с три повече. DIEMA SPORT ще излъчи двубоя НА ЖИВО

Португалия излиза за победа срещу Люксембург без Кристиано Роналдо. Звездата ще пропусне срещата поради натрупани жълти картони. "Мореплавателите" имат 5 от 5 победи в групата и все още нямат допуснато попадение. Дори липсата на капитана днес не би трябвало да попречи на шампионите от 2016 да преборят опонента си. По DIEMA SPORT 3 проследите този сблъсък.

Словакия е другият доста добре представящ се отбор в тази група. Единствената им загуба е от Португалия преди дни, а днес те имат на пръв поглед лесна задача срещу последния в класирането - Лихтенщайн. Гостите имат само загуби, а словаците търсят нови 3 точки в битката за второто място. Мачът ще бъде предаван по Nova Sport.