Норич Сити спечели домакинството си срещу Плимут с 2:1 и се утвърди на шестата позиция в класирането във второто ниво на английския футбол Чемпиъншип. Гостите поведоха в резултата през първото полувреме. В 10-а минута Плимут отне топката в центъра, Суринола получи на фланга, центрира, а Уитакър бе непокрит около точката за изпълнение на дузпата и се разписа за 1:0. До края на полувремето Норич натисна, имаше огромно предимство във владеенето на топката и ударите – 15 срещу само 3 на гостите. Но въпреки друг гол до почивката не падна. А Плимут можеше дори и втори път да се разпише. Раян Харди излезе сам срещу вратаря на домакините ,приодоля го, но пропусна авършващия удар.

В средата на второто полувреме Норич обърна развоя на мача от 0:1 до 2:1. Само в рамките на 5 минути два ъглови удара дадоха аванс на „канарчетата“. Първо Джош Сърджант стреля от границата на вратарското поле, за да изравни с едва втория изстрел за „канарчетата“ след почивката.  А след това Сам Макълъм игра с глава на близката греда, което накара Ашли Филипс да прати топката в собствената си врата.

В 87-а минута Фаснахт намери гредата от пряк свободен удар.

С този успех „канарчетата“ имат аванс от 4 точки пред седмия в подреждането Ковънтри и изостават само на 3 от УБА, който заема петата позиция.

В класирането отборите от трето до шесто място след края на редовния сезон играят плейофни мачове за влизане във Висшата Лига.