Бившият мениджър на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че Кристиано Роналдо няма да спре да вкарва голове даже и след като се откаже от професионалния футбол. 

Двамата португалци работиха съвместно в Реал Мадрид в периода 2010-2013-та година, като това беше един от най-плодородните периоди в кариерата на CR7. Преди дни мегазвездата подобри още един рекорд - този за най-много голове в мачове от еевропейски квалификации, държан до този момент от ирландеца Роби Кийн. Моуриньо възхвали бившия си играч в интервю. 

"Това, което Кристиано прави, не ме изненадва. На 34 той продължава да е топ играч с невероятна амбиция. Роналдо представлява перфектен субект за генетични изследвания и такива по отношение на шампионски манталитет", сподели разпалено Жозе.

"Той е феномен. Роналдо мисли само и единствено за това как да се подобрява и как да се подобрява и как да печели. Когато стане на 50, ФИФА ще го поканят да играе в мач на легенди и той отново ще вкара. Сигурен съм в това", завърши Моуриньо.