Олимпик Марсилия изравни на Нант в 95-ата минута на мача от 28-ия кръг на френската Лига 1. Двубоят завърши при 1:1 и така домакините прекъснаха серия от три поражения във всички турнири. Марсилия е трети във временното класиране с 56 точки. Лидер във Франция е ПСЖ със 74 точки, а втори е Монако с 60.

Отборът на Нант път вече пети мач е без победа в Лига 1 и заема седмата позиция с 40 точки, колкото има и шестият Монпелие.

Гостите от Нант поведоха в 11-ата минута след страхотен удар на Лео Дюбоа от границата на наказателното поле.

Емилиано Сала можеше да реализира втори гол във вратата на Олимпик Марсилия в 29-ата минута, но стражът на домакините Стив Манданда спаси вратата си.

В 32-ата пък Флориан Товен стреля опасно към вратата на Нант, но не бе достатъчно точен.

След почивката Олимпик Марсилия опита да промени развоя на мача, а в 63-ата минута Димитри Пайе пробва удар със задна ножица, но не сполучи в опита си да реализира. В 74-ата минута пак Пайе внесе напрежение в половината на Нант, но без да се стигне до нещо по-сериозно.

Флориан Товен спаси домакините от ново поражение, реализирайки в 5-ата минута на добавеното време. Точно в 95-ата след разбъркване в наказателното поле на Нант, Товен бе точен за Олимпик Марсилия и така домакините изравниха за 1:1.

Недоволството на Никола Палоа от Нант пък му донесе втори жълт и съответно червен картон минута по-късно.