Плеймейкърът на Реал Мадрид Лука Модрич се възползва от няколкото дни за почивка, дадени му от Карло Анчелоти, след победата на „лос бланкос” във втория кръг на Ла Лига, за да посети бившите си съотборници Серхио Рамос и Кейлор Навас в Париж. Хърватинът поддържа близки взаимоотножения и с двамата, нищо че вече не играят за „белите”, а за ПСЖ.

Модрич не остана в Мадрид, за да се сбогува официално с Каземиро, с когото си партнираха дълго в халфовата линия на тима. Тройката в полузащитата на хърватина, Каземиро и Тони Крос пренаписа историята на Реал Мадрид.

Серхио Рамос разкри за срещата със снимка в социалните си мрежи.  Испанецът определи Навас и Модрич за „братя”, в текст към поста си. Тримата развиха добро приятелство през годините в Реал Мадрид.

Реал Мадрид подновява тренировки във вторник, като това ще е първата подготвителна сесия преди третия кръг на испанското първенство. „Лос бланкос” се изправя срещу Еспаньол. От играчите, само Валверде и Алваро Одриосола присъстваха на церемонията по изпращане на Каземиро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)