Треньорът на Интер Жозе Моуриньо бе недоволен от съдията и от нападателя си Марио Балотели след равенството 2:2 като гост на новака Бари. Реферът отсъди две дузпи срещу шампионите, а Балотели бе слаб в дефанзивен план.

„Очевидно съм доволен, че се върнахме в играта, след като падахме с 2:0 като гости на качествен отбор. Очевидно не съм доволен, че губехме с 2:0”, заяви Специалния.

„Гледайки от пейката, имах големи съмнения около дузпите. Първата беше такава, която може да се даде, може и да не се даде. Все още имам едно на ум за втората.”

Наставникът на нерадзурите бе разочарован и от това, че Леонардо Бонучи не получи червен картон при дузпата срещу Горан Пандев.

„Очевидно има правила за нас и за другите. Срещу Милан Дженаро Гатузо не бе изгонен за нарушението си срещу Самуел Ето’о, докато днес Бонучи абсолютно трябваше да бъде получи червен картон за нарушение срещу откъсващ се играч. Това е ясно.”

„В дефанзивен план Балотели беше безполезен. Той трябва да работи по-здраво при покриването на човека си и на периметъра си, сега не правеше и двете”, коментира Моуриньо.