Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс заклейми отношението на феновете на Блекбърн към наставника на Роувърс Стив Кийн по време на мача с Болтън в сряда, загубен с 1:2 на Иууд Парк.

„Излизах на полувремето и не можех да повярвам за критиките, които те отправяха към собствения си треньор. Ако те подкрепяха тима си толкова силно, както крещяха по техния мениджър, мисля, че отборът им ще щеше да постигне добър резултат“, каза Мойс, който също както Кийн е шотландец.

„Аз съм футболен мениджър и това доста лесно би могло да се случи и на мен. Бях отвратен от начина, по който феновете се отнесоха със Стив. Единственият начин, по който можех да го покажа, бе като си тръгнах на почивката.“

„Стив стоеше на тъчлинията през цялата вечер и поемаше обидите, не се скри от тях. Той беше достатъчно голям, за да стои там и това говори достатъчно много за него.“

„Понякога в тези случаи обаче трябва да се намесят – да излязат и да кажат на хората какво точно се случва, така че привържениците да разберат“, заяви още Дейвид Мойс.