Звездата на Барселона Лео Меси е голям почитател на играта, сътворена от партньорството на съотборника си в аржентинския национален отбор Карлос Тевес и Уейн Рууни за Манчестър Юнайтед.

Според Меси дуото ТевесРууни може само да се развива и да донесе много успехи на „червените дяволи” през новия сезон, особено в Шампионската лига.

Рууни вкара шест попадения в последните 5 мача за английските шампионите, а Тевес има 3 гола в последните четири срещи.

Карлос оказа голямо влияние върху играта на Юнайтед през този сезон. Партньорството му с Рууни вече започна да носи успехи на тима, и според мен и за напред ще продължава да се развива”, започна Меси.

„Въпреки че двамата имат сходни черти в играта си, мисля, че много ще помогнат на „червените дяволи”. Ще плашат защитниците във всеки един отбор”, продължи звездата на катлунския гранд.

Барса и Манчестър Юнайтед са много добри отбори – и са сред реалните кандидати за спечелването на Шампионската лига”, коментира още той.

Карлос е винаги в добро настроение, никога не може да ти се разсърди. Ако остане на резервната скамейка, винаги окуражава своите съотборници. Той и страхотен певец. Името на групата му е „Piola Vago” . Когато бяхме на Копа Америка, с него делихме една стая. Музиката беше по-силна от тази в дискотеката”, сподели още Лео за своя сънародник.