Обещаващият млад играч на Манчестър Юнайтед Лий Мартин призна, че не иска повече да продлъжава да търка резервната скамейка и изрази желанието си да напусне „Олд Трафорд”, за да може да спаси развитието на кариерата си.

Мартин притежава невероятна бързина и енергия. В момента играе под наем за Шефилд Юнайтед, като сподели пред английските медии, че се надява да подпише перманентна сделка с тима воден от Брайън Робсън.

„На 21 години съм и започвам да се питам, дали някога нещо ще се случи в Манчестър Юнайтед. Поех много удари там, които както могат да ме направят по-силен, така обаче могат и да ми попречат да се развия”, каза младият талант.

„Много научих от престоя си в Юнайтед, подобрих играта си изключително много докато тренирах с всичките играчи от световна класа. Трябва обаче да погледна реалистично на нещата и може би сега е време да напусна „Олд Трафорд” и да продължа напред”, добави той.

„Трябва да играя докато съм млад. В продължение на две години бях част от първия отбор на Манчестър, но имам само две появи”, сподели още Мартин, който на 9-ти февруари навършва 21 години.

Футболистът призна, че не е разкрил пълния си потенциал за тима на Брайън Робсън, но заяви, че повече от всякога е мотивиран да блесне в Шефилд Юнайтед.