Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини даде откровено интервю пред „The Daily Mail“, в което разкрива част от разговорите си с Марио Балотели.

Наскоро 21-годишният нападател демонстрира фланелка с надпис „Защо винаги аз?“, сякаш питайки се защо именно той винаги успява да се замеси в скандали.

Ето и какво Манчини е казал на Балотели след появата му с въпросната блузка по време на гръмката победа с 6:1 над Манчестър Юнайтед в градското дерби през октомври, преди която в къщата на играча фойерверка предизвика пожар:

„Казах му „Винаги ти, Марио, защото всеки път, когато има проблем, ти си замесен в него“. Той каза „Мистър, вината не е моя“, а аз казах „Сигурно аз съм виновен. След това той каза „Не, вината не е твоя, но аз спях, когато това се случи.“

„Той е странен човек, добър човек, добродушен, но не го разбирам. Имам чувството, че ми трябва специален преводач само за Марио“, каза още Роберто Манчини, чийто пречки в общуването с Балотели едва ли са езикови , тъй като и двамата са италианци, а по-скоро става въпрос за проблем с интелектуалното ниво на младия футболист.