Хари Магуайър призна, че той и неговите съотборници от английския национален отбор имат проблем с това да разберат формата на новата Купа на Нациите, която ще дебютира в следващите дни. Футболистите са получили специални разяснения за формата и от селекционера Гарет Саутгейт, но явно това не е помогнало.

Англия открива своята кампания срещу Испания на "Уембли" в събота, а след това във вторник играе контрола с Швейцария.

"Трите лъва" са в четвърта група на турнира с Испания и Хърватия като четирите победители от Лига А отиват на мини турнир, за да определят крайния победител в Лигата на Нациите.

"Малко е объркано - не знам вие какво мислите?", попита Магуайър. "Босът опита да ни обясни по най-добрия начин онзи ден. Мисля, че той го е схванал, но отнема известно време за научаване."

"Малко е объркано, но се опитваме да го разберем. За нас играчите най-важното е да излезем за всеки мач с мисъл за победа и да видим къде ще ни доведе това. Ще видим след мача".

За английските национали това е първа среща след полуфинали на Световното и централният защитник признава, че болката от отпадането все още се чувства.

"Продължавам да гледам клипове, все още пазя спомени, но в мен остава леко разочарование. Съкрушен съм, когато си помисля, че бяхме толкова близо. С един крак бяхме на финал на Световното, така че когато се върнеш назад към мача, е разочароващо. Но трябва да приемем опита, беше специално и нещо, което искаме да направим и за в бъдеще."

А ако вие имате трудности с формата на Лигата на Нациите, вижте нашата статия по темата.