Република Ирландия и Уелс не успяха да си отбележат попадение и спретнаха нулево равенство в двубой от Лига В в Лигата на нациите. Всичко по-интересно в срещата бе изцяло на сметката на домакините, които може да съжаляват, че не завоюваха максималния актив точки. 

Първата добра възможност дойде в 18-ата минута, когато Роби Брейди стреля от движение от границата на наказателното поле, но ударът му бе блокиран от противников защитник. 

След половин час игра последва нов силен шут на Брейди, но топката се отклони на сантиметри от лявата греда и излезе извън игра. 

До края на първата част не последва нова опасност пред някоя от двете врати. 

В 55-ата минута обаче Шейн Лонг засече центриране и веднага отклони с глава към вратата, но опитът му завърши над напречната греда. 

Пет минути преди края на срещата Джеймс МакКлийн извърши нарушени, с което си заслужи жълт картон. Предупреждението обаче бе второ за него в срещата и той бе принуден да напусне терена преждевременно. 


Така Ирландия записа второ равенство в Лигата на нациите, след 1:1 с България на Националния ни стадион, а Уелс все пак остава първи със 7 точки от две победи и едно равенство в групата.