Футболистът на Левски Георги Миланов сподели след победата с 2:0 над ПАОК, че успехът се дължи на себераздаването от всички играчи и благодарение на подкрепата от публиката.

Той обаче предупреди, че нищо не е решено, тъй като в реванша в Солун ще бъде много тежко.

Yulian Todorov / LAP.bg
98 снимки

„Постигнахме го с голямо себераздаване от целия отбор и с невероятната наша публика, която ни подкрепяше през целия двубой. Мисля, че дадохме всичко от себе си до един и заедно с нашите фенове всичко е възможно. Отборът на ПАОК е изключително силен и абсолютно нищо не е решено. Но в момента може да се насладим на тази наистина голяма победа не само за Левски, а за българския футбол“.

„Не съм аз човекът, който трябва да коментира това нещо. Мачът току-що свърши, в момента трябва да се възстановим по най-добрия начин. Колкото се може повече от контузените ни футболисти да се възстановят, защото видяхте те смениха половината си отбор, а ние направихме една една-две смени в самия край. Това е изключително важна за нас като цяло“.

Антон Узунов
100 снимки

„Мисля, че е изключително добър резултат, но искам да предупредя всички футболисти, че нищо не е решено. Аз съм играл на техния стадион и знам какво ще бъде атмосферата. Ще бъде изключително тежко, но два гола аванс са много добре за нас в момента“.

„Да, наистина за тях беше изключително тежко. Сега ние ще отидем и за нас ще бъде така. Има го във футбола, така са решили клубовете и ние трябва да се пренастроим“, заяви Миланов.