Треньорът на Рома – Жозе Моуриньо заяви, че отборът му е заслужавал победата, но не пропусна да похвали отбора на ЦСКА и по-специално неговия приятел Стойчо Младенов. Португалският специалист не пропусна да отбележи, че „джалоросите“ са имали немалка доза късмет за да завършат първи в групата.

"Беше трудно до последната секунда. Докрая ЦСКА игра с достойнство и чест. Стойчо направи смени с опит да промени нещата, което даде резулта", заяви Моуриньо. 

"Казах, че 5:1 в Рим не беше реален резултат. Днес трябваше да бием и заслужавахме, но ЦСКА завърши двубоя много добре, със сила. Не играхме добре в последните минути. Започнахме да губим много топки, а те да рискуват повече. Нашият отбор не игра добре в този период. Късметлии сме да завършим първи, защото трябваше Будьо да не печели двубоя си. Трябва да съм честен и да кажа, че ЦСКА е по-добър отбор от точките, които завоюва. Знам, че за тях това е началото на дълъг работен процес със страхотен треньор, който знае какво иска от отбора си и могат да се борят с Лудогорец, за да спечелят титлата в България", добави още той. 

В прикаченото видео вижте какво още каза Жозе Моуриньо!