Футболистът на ЦСКА Георги Йомов коментира поредната загуба на "червените" в Лигата на конференциите. Тимът на Стойчо Младенов загуби с 0:2 в Норвегия от Бодьо/Глимт. 

"Трудно се адаптирахме към терена. Може би и лошите условия. Не се справихме по най-добрия начин, но мислим позитивно и продължаваме към целите ни", заяви Йомов. 

"Не знам какво да ти кажа. Трудно може да се свикне с този терен, не става за едно полувреме. Това е причината според мен - не сме адаптирани към тези условия за игра." 

"Смяната е треньорско решение, аз нямам право нито да коментирам, нито да се сърдя. Щом треньорът е преценил така, значи той взима решенията." 

"Не смятам, че има притеснение, просто така се развиват мачовете. Никой не иска да губим. Футбол е - по-добрият печели. Ще обсъдим нещата през идните дни и ще се мобилизираме максимално за Лудогорец. Трябва ни задължителна победа." 

"Всеки мач трябва да се играе по един и същи начин, няма бонуси. Влизаме, както влизаме винаги", завърши Йомов за оставащия европейски мач с Рома.