Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал за пореден път втрещи английските журналисти с изказването си, този път в навечерието на мача с Мидтиланд за Лига Европа. Той сподели, че иска от тях да са "загорели" за успеха. 

"Червените дяволи" паднаха с 1:2 от датчаните в първия мач и имат нужда от чиста победа в реванша, за да продължат на 1/8-финалите. И холандецът избра доста нетрадиционни думи, за да опише как мотивира отбора си за успех. 

"Има много критики към играчите за представянето им, но те трябва да използват инструментите, с които разполагат, за да ги преодолеят. Думата "желание" е страхотна. Това изисквам от тях в реванша, искам да са загорели за успеха, често използвам този израз сред тях", сподели Ван Гаал. 

Той направи и анализ на представянето на Мидтиланд, който поднесе огромната изненада в първия кръг на елиминациите с победата си. И все пак шансовете на Юнайтед да продължи напред не са никак малки. 

"Мидтиланд играе много добре организирано, а пък и според данните, те винаги печелят срещу английски отбори. Но пък ние трябва да пазим по-добре топката и да я движим по-бързо от тях. И ако го правим, ще спечелим", сподели Ван Гаал.