Треньорът на Мидтиланд Йес Торуп прие с чувство за хумор коментарите на своя колега от Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал преди днешния реванш между двата тима в Лига Европа.

Датчаните сътвориха една от сензациите в 1/16-финалите, като спечелиха с 2:1 у дома първия мач, което накара Ван Гаал да поиска от своите футболисти да бъдат „загорели за успеха“ в ответната среща.

„Само преди минути чух в колата си за пресконференцията и с отбора доста се посмяхме на думичката „загорял“, призна си Торуп. „Разбира се, моят отбор трябва да бъде готов за това. Играчите ми трябва да възприемат срещата като съвсем обикновен мач. Някои от тях може и да са фенове на Юнайтед, но когато съдията даде началото те ще играят за Мидтиланд и ще се отнесат сериозно.“

„Не знам какво означава думата „чудо“, но сега клуб като Мидтиланд, който е само на 17 години и постига невероятни неща тази година, играе срещу Манчестър Юнайтед, който е един от най-големите отбори в света. Да, ще ни е нужно чудо“, добави треньорът на датчаните.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS