Капитанът на Лудогорец Станислав Дяков заяви, че натоварената програма напоследък няма да послужи за оправдание при евентуален негативен развой на събията в Лига Европа. “Орлите” гостува на Хофенхайм в последния мач от груповата фаза на турнира и се нуждаят поне от точка, за да се класират напред в надпреварата.

Херо: Съжалявам адски много за изпуснатото последните два мача

“Нашият плюс срещу Хофенхайм е класата и опита ни. Ние не гледаме противника. С какъв състав ще излязат, нас не ни интересува. Старши треньорът каза, че в този топ отбор на Германия няма резерви. Дори тези футболисти ще бъдат по-мобилизирани и ще искат да покажат своите качества. Но ние имаме много опитен състав, добри футболисти и ще разчитаме с нашия стил на игра да спечелим това, което ни трябва утре”, каза Дяков.

“Мачовете ни са доста, ако трябва да съм честен. Имаме дълбочина в състава и достатъчно качествени футболисти, които могат да се справят със задачата. А и Лудогорец е свикнал да играе на такъв ритъм, така че това в никакъв случай няма да бъде оправдание”, допълни капитанът на “орлите”.

Лудогорец да не чака помощ, Брага отписа мача в Истанбул

“Много е важно да играем освободено, да не ни личи на терена, че има някакво напрежение. Сигурен съм, че може да измъкнем позитивен развой”, завърши футболистът на разградчани.