Старши треньорът на Динамо Загреб Бранко Иванкович заяви след загубата от Лудогорец, че българският шампион е един блестящ отбор, който заслужено е спечелил.

„Трудно е да се коментира един мач след загуба с 0:3. Искам да поздравя Лудогорец. Това е една заслужена победа за тях. Всичко е ясно. Трудно е да се говори след този мач. Допуснахме много елементарни грешки, от които съперникът ни се възползва. Имахме 5-6 стопроцентови голови положения, но не успяхме да ги реализираме. За наше съжаление те остават за наша сметка”, коментира Иванкович.

„Остават още 4 мача, имаме право да се надяваме. Ще направим всичко, което по нашите сили, за да продължим напред”, добави треньорът на Динамо.

„Владислав Стоянов се превърна в играч на мача. Имаме проблеми не само в защита, а във всички линии. Лудогорец направи много добър мач. Те бяха много агресивен отбор, който имаше огромно желание за победа. Не е случайно, че Лудогорец победи ПСВ, а също така е лидер в класирането в българския шампионат”, продължи наставникът на хърватския шампион.

„Факт е, че ние направихме елементарни грешки, които не трябва да допускаме. Резултатът не е критерий за разликата между отборите на Лудогорец и Динамо Загреб.

Лудогорец е един блестящ отбор”, каза още Бранко Иванкович.