Вратарят на Арсенал Йенс Леман заяви, че очаква да влезе в игра за клуба си още тази събота в мача от Висшата лига срещу Болтън.

Националният страж на Германия не е играл за „артилеристите”, откакто допусна елементарна грешка в срещата с Блекбърн в началото на сезона във Висшата лига.

Неговият заместник на врата на „топчиитеМануел Алмуния показва много добра форма.

„Вече съм напълно готов и очаквам да се появя в игра срещу Болтън. С Венгер не сме говорили нищо по въпроса, но сега съм тук и се надявам, че той ще ме пусне като титуляр. Това бе първият път, в който бях контузен, откакто дойдох в Арсенал, но понякога тялото просто се нуждае от почивка”, сподели Йенс.

„Когато играеш в продължение на четири години и то постоянно на едно много високо ниво, идва момент, в който тялото ти казва – нуждаеш се от почивка, трябва да прекъснеш за известно време. Това бе и причината да отсъствам тези няколко седмици”, признава още Леман.

Той се представи на много добро ниво, в евроквалификацията на Германия с Ирландия в събота, като не допусна нито едно попадение във вратата си и срещата завърши 0:0.