Българският бранител на Васлуй Живко Миланов разкри в интервю за Гонг, че е изгубил един единствен зъб от зверския удар на португалеца Каду. Припомняме, че бившият футболист и капитан на Левски беше ударен зверски по време на двубоя Васлуй – Клуж. „Загубих един зъб, а други два ми се клатят. Нямам комоцио, единственият проблем е в областта на челюстта, но реално загубих само един зъб. Във футбола се случват такива неща, това е мъжки спорт, но не мисля, че беше коректно, защото смятам, че имаше време да си дръпне крака, топката беше моя“, сподели Миланов.

Той призна, че при следваща среща с Каду е възможно да потърси реванш. „Следващия път, когато се срещнем, може да бъде различно. Може да се случи обратно“, отбеляза защитникът, известен със сърцатата си игра.

Миланов призна, че през декември е бил пред договор в Стяуа, след като и двата клуба са се разбрали, но той е отказал. „Имам договор за още два месеца с Васлуй. После мога да ида в друг тим без да се плаща трансферна сума, така ще мога да договоря по-добри условия за мен“, завърши Живко Миланов интервюто си пред Гонг.